Безпечні різдвяні та новорічні свята

Для того, щоб зимові свята пройшли безпечно та без будь-яких надзвичайних подій, необхідно дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки.
Статистика свідчить про те, що у період Різдвяних та новорічних свят значно зростає кількість пожеж, а також випадків травмування людей, спричинених неправильною експлуатацією електрогірлянд низької якості, або ж взагалі несертифікованих. Для того, щоб запобігти нещасним випадкам та не зіпсувати свята, фахівці ДСНС закликають до дотримання основних правил встановлення головного новорічного атрибута — прикрашеної ялинки.
Зокрема, зелену красуню необхідно встановлювати лише на стійкій основі так, щоб гілки не торкалися до стін і стелі, а також були на безпечній відстані від електроприладів.
Водночас в умовах збройної агресії російської федерації, фахівці ДСНС нагадують про заборону використання піротехнічних засобів.
Варто пам’ятати, що достатньо лише одного несправного обігрівача поряд, неякісної електрогірлянди або старого подовжувача - і свято завершиться трагедією. А все через ігнорування правил пожежної безпеки.
Дотримуйтесь простих правил і новорічні свята, щоб ваші свята пройшли безпечно та незабутньо!
Кiлькiсть переглядiв: 162

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.