Робота університетської кафедри. Вебінар на тему «Булінг: його види, шляхи розпізнавання, запобігання та подолання»

29 листопада 2023 р. у межах діяльності університетської кафедри зі спеціальної та інклюзивної освіти КЗ «ХГ № 19»д.пед.н., професор Олена Семенівна Казачінер провелавебінар на тему «Булінг: його види, шляхи розпізнавання, запобігання та подолання».
Під час заходу педагогічні працівники КЗ «ХГ № 19» ознайомилися зі змістом булінгу, причинами його виникнення, різновидами, розбіжністю між булінгом та звичайним конфліктом. Вчителі дізналися, куди можна звертатися учасникам освітнього процесу, якщо виникло цькування, як запобігти його поширенню.
Олена Семенівна надала посилання на відеоматеріали, надіслала презентації щодо кібербулінгу для того, щоб учителі могли користуватися ними під час бесід з учнями, під час проведення позакласних та позашкільних заходів.
Зустріч відбулася в інтерактивному режимі; під час неї директор КЗ «ХГ № 19» Ольга Миколаївна Булавінцева повідомила, що незабаром з’являться рекомендації щодо подолання булінгу в педагогічних колективах, а також щодо способів захисту педагога від учнівського цькування, що, на жаль, спостерігається в закладах освіти.
Наша університетська кафедра працює плідно та результативно! Дякуємо всім за участь і сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!
Кiлькiсть переглядiв: 365

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.