Участь у Міжнародному проєкті «Надання методичної та психологічної підтримки психологам та вчителям у зоні воєнних дій в Україні»

Психологічна просвіта повинна бути на кожному освітньому рівні, особливо в такий непростий час, як цей. УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ АДМІНІСТРАЦІЇ САЛТІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, Психологічна служба реалізували її якісно та змістовно.

З листопада 2022 року за фінансуванням Міністерства закордонних справ Ізраїлю у м. Харкові розпочатий проєкт «Надання методичної та психологічної підтримки психологам та вчителям у зоні воєнних дій в Україні».

До команди проєкту включені ізраїльські фахівці, які мають досвід роботи з цього питання і готові ділитися цими знаннями та досвідом з нашими педагогами та практичним психологом. Упродовж 2,5 місяців учасники ізраїльського проєкту, педагоги Харківської загальноосвітньої школи #19, а саме : Михайлов Олександр Володимирович - учитель історії, Полетуха Тетяна Володимирівна - вчитель-логопед та асистент учителя, Безверха Олена Анатоліївна - вчитель початкових класів, та Сушко Анастасія Олегівна - практичний психолог, кожен у своїй площині, системно та методично пізнавали та набували розуміння, як працювати з дітьми і дорослими, що переживають: ПТСР, проблеми з соціалізацією, адаптацією, емоційним онімінням. Як розпізнати червоні прапорці і як нівелювати травматизацію та ретравматизацію.

Учасники проєкту відмічають інформативність, практичну спрямованість семінарів та високу якість супервізійних зустрічей та індивідуальних консультацій.


Кiлькiсть переглядiв: 544

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.