«Міс Весна» - 2018

Краса, молодість, талант, чарівність і розум. Всім цим повинна володіти дівчина, щоб стати най - най - чарівною. І уявіть собі, такі дівчата є в нашій школі.

Що було яскраво продемонстровано в конкурсі «Міс Весна» - 2018, який відбувся напередодні весняних канікул 23 березня. Учасниці конкурсу успішно пройшли всі конкурсні етапи.Программа була розрахована, щоб розкрити інтелектуальний і духовний потенціал, господарські навички і жіноче начало учасниць.

Але що складніше: підготуватися до цього випробування або постати перед журі і глядачами?

Звичайно, без підготовки гідно представити свою кандидатуру на звання «Міс Весни» не вийде. На репетиціях в школі і вдома учасницям доводилося багато працювати - адже для них наша «Міс Весна» - перший подібний конкурс. А тому в ході підготовки дівчата переживали, нервували, раділи і засмучувалися. Але поруч були організатор конкурсу, друзі, батьки, класні керівники - хто як не вони вкажуть конкурсанткам на достоїнства і недоліки і позначать мету.

Кожна з учасниць була гідна перемоги, і кожна в чомусь перевершувала суперниць. Але, на жаль, переможець в конкурсі може бути тільки один, і журі мав бути складний вибір. Нарешті, оголошується результат: «Міс Весна» - 2018 - Вероніка Васильєва, учениця 9 «А» класу, «І Віце - Міс Весна» - 2018 - Кіра Губено, учениця 5 «А» класу, «ІІ Віце - Міс Весна» - 2018 - Михайлюк Анастасія, учениця 8 «А» класу. Всім дівчаткам вручили подарунки і набори біжутерії від "Pandora".

Вітаємо всіх учасниць конкурсу з успішним виступом!

/Files/images/ms_vesna_2018/15.jpg

/Files/images/ms_vesna_2018/5.jpg

/Files/images/ms_vesna_2018/7.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 1013

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.