XIV Всеукраїнський конкурс малюнків «МОЇ ПРАВА»

XIV Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «Мої права»

З метою розвитку морально-етичних якостей дітей, формування у дітей і підлітків позитивного образу права як державного інституту, виховання почуття важливості прав дитини; соціальної підтримки талановитої учнівської молоді, сприяння їх самореалізації та творчому розвитку, активного залучення творчої молоді до соціально-вагомої діяльності, Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення разом з Благодійним фондом «Об’єднання світових культур», Координаційною радою молодих юристів України, Українською молодіжною правничою асамблеєю проводять XIV Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «Мої права», приурочений до Міжнародного дня захисту дітей.

До участі у Конкурсі запрошуються учні закладу загальної середньої освіти України, віком до 18 років.

Конкурс проводиться у наступних номінаціях:

Молодша група. Індивідуальна робота (малюнки);

Молодша група. Колективна робота (малюнки);

Середня група. Індивідуальна робота (малюнки);

Середня група. Колективна робота (малюнки);

Старша група. Індивідуальна робота (малюнки);

Старша група. Колективна робота (малюнки);

Старша група. Індивідуальна робота (міні-комікси);

Старша група. Індивідуальна робота («меми» – гумористичні зображення, в яких знакові елементи співіснують з текстовими елементами).

До молодшої групи відносяться діти віком від 6 до 10 років; до середньої групи – від 11 до 14 років; до старшої групи – від 15 до 18 років. Колективною вважається робота, яку виконано не більше, ніж 3 учнями.

Конкурсні роботи повинні бути пов’язані з загальною тематикою Конкурсу; виконуються в довільній графічній чи живописній техніці (олівці, фломастери, фарби, авторська техніка, комп’ютерна графіка тощо) на форматі А4.

Запрошуємо всіх до участі у конкурсі!

Кiлькiсть переглядiв: 121

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.